Inkontinencia életmód. Mi az inkontinencia és hogyan kezelhető?

SZABADULJON MEG A KELLEMETLEN PANASZOKTÓL!
Kerülje a hólyagot irritáló anyagokat pl. Fogyasszon rostdús ételeket a székrekedés kockázatának csökkentése céljából! Mozogjon rendszeresen!

Megelőzés — Minden betegséget könnyebb megelőzni, mint gyógyítani! A curry, inkontinencia életmód bors és a chili például irritálják a húgyhólyagot, a kávé és a tea pedig vízhajtó hatásuk miatt nem javallottak.

inkontinencia életmód

Iskoláskorú gyerekeknél hívjuk fel a figyelmet a testmozgás fontosságára és mutassunk példát! Amennyiben akaratlan vizeletvesztést tapasztal, inkontinencia életmód érdemes orvoshoz fordulnia, hiszen a háttérben akár súlyos betegségek is húzódhatnak.

Panaszával keresheti háziorvosát, vagy fordulhat nőgyógyászához, urológusához is. Nyugodtan legyen őszinte, a probléma nagyon sok embert érint, nem kell szégyellni, ha Ön is egy közülük!

inkontinencia életmód

Az orvos biztosan rá fog kérdezni a korára, arra, hogy szült-e már, voltak-e egyéb műtétei stb. Készüljön fel, gondolja át a fentieket, mert ezek mind-mind olyan fontos információk, amelyek segítik orvosát az inkontinencia mögött meghúzódó okok, funkciózavarok és az inkontinencia mértékének feltárásában. Mindez elengedhetetlen ahhoz, hogy a lehető legmegfelelőbb terápiában részesüljön, és a betegségének valóban megfelelő terméket használhasson, amellyel újra magabiztosan mozoghat a hétköznapokban.

Aranyné Dr. Molnár Tímea - Az inkontinencia, mint szégyenbetegség lehetséges konzervatív kezelése

Személyre szabott ellátás Beszéljen bátran orvosával, az inkontinencia nem szégyen! A nyíltság segít abban, hogy Ön valóban állapotának és életvitelének megfelelő terméket, kezelést kapjon. A teljesen személyre szabott ellátásnak köszönhetően megelőzhető az inkontinencia további súlyosbodása, megakadályozhatók a szövődmények és megóvhatók a kockázatnak kitett szervek.

Az inkontinencia kezelésére szolgáló betétek maximálisan diszkrétek, teljes biztonságot nyújtanak a kellemetlen szagok és a szivárgás ellen, szemben az egészségügyi betétekkel, amelyeket sokkal kisebb mennyiségű és minőségű folyadék felszívására terveztek, így a vizelet szagsemlegesítésére kevésbé alkalmasak.

A gyógymódoknál a gyógyszeres kezelés és az életmódbeli változás is nagy szerepet játszik. Fizikális kezelés, életmódbeli változások.

A betétek könnyen elérhetőek gyógyszertárakban és drogériákban. A széles választék biztosítja, hogy Ön valóban állapotának és igényeinek a legmegfelelőbbet választhassa.

inkontinencia életmód

Olvassa el is