Prosztata akupunktúra, 3 thoughts on “Bakteriális prosztatagyulladás kezelhető”

Prosztata akupunktúra

Ez az állapot sajnos meglehetősen gyakori az 50 év feletti férfiaknál, és a négy férfi közül egynek kezelésre van szüksége életének egy bizonyos pontján. Amint a prosztata megnagyobbodik, ez veszélybe sodorhatja a vizelet egészséges kiáramlását, ami sok kellemetlen és zavaró tünetet okoz, beleértve a vizelési Prosztata akupunktúra, a sürgősséget, az éjszakai vizelést, a gyenge áramlást, a hiányos ürülést, a csöpögést, a vizeletvisszatartást és a fájdalmat.

  • A prosztatagyulladás tünteinek felismerése nem mindig egyszerű, mivel a tünetek nagyon változatosak lehetnek.
  • A prostatitis férfiak megjelenésének okai 30- ban
  • Akupunktúra - Tenuitas
  • Prosztata biopszia után nemi élet
  • Unod már a ködös magyarázatokat, a gyógyszereket és a mellékhatásokat?

A hosszantartó húgyúti visszatartás komoly következményekkel járhat, beleértve a veseelégtelenséget is. A hagyományos nyugati gyógykezelés magában foglalja a gyógyszerterápiát, a katéterezést és a műtétet. Bár a műtét utáni prognózis általában jó, nem ritka a komplikációk kialakulása, beleértve a fertőzést, vérzést, inkontinenciát és impotenciát.

Akupunktúra a prosztatagyulladás kezelésére, Akupunktúra prosztatagyulladás kezelésében

A klasszikus akupunktúra életképes alternatívát vagy komplementer kezelést kínál a hagyományos módszerekhez, segítve ezzel az állapotával járó kellemetlenségeket és kockázatokat, és célja az alapjául szolgáló feltételek kezelése, amelyek először Prosztata akupunktúra lehetővé teszik. Három fő betegség-mechanizmus létezik, amelyeket a BPH-ban általában látnak a kínai orvosi szempontból, amelyek mind akupunktúrával kezelhetők.

Először is, a vese és a lép energetikája gyengeség lehet.

Prosztata akupunktúra Népi kezelések a prosztatitisből

Ennek egyik módja a qi deficienciának nevezhető. A Qi Prosztata akupunktúra olyan kínai orvosi koncepció, amelyet széles körben elképzelhető az életenergia, vagy a testben élõ fiziológiai folyamatokat motiváló erõ.

Hagyományos Kínai akupunktúra

Mind a lép, Prosztata akupunktúra a vese qi felelős a vizelet elválasztásáért a szervezetből, ezért ha ez a funkció gyengül, felmerülhetnek olyan tünetek, mint a gyengített vizeletáram, az inkontinencia és a szivárgás. A BPH-vel gyakran előforduló második kóros mechanizmust nedves hőnek nevezik, amely jellemző a gyulladásra és valószínűleg a bakteriális fertőzésre is, amelyet a nyugati perspektívában gyakran látnak a prosztata.

A nedves hő tünetei közé tartozik a fájdalom, az égetés, a húgyúti frekvencia és a sürgősség, és ha súlyos, a vérben a vizeletben nyilvánulhat. Végül a BPH is kapcsolható a tüdő diszharmóniájához a kínai orvoslásban, mivel a tüdők fontos szerepet játszanak a testben folyékony anyagcserében. A BPH akupunktúrás kezelésével az akupunkturist részletes adagolást végez, hogy megtudja a jelenlévő és a múltban jelenlévő összes tünetet, valamint kérdezze meg a távolabbi kapcsolatban álló, általánosabban elterjedt tüneteket és tüneteket.

Az életstílus tényezőinek értékelése annak meghatározására irányul, hogy ezek szerepet játszhatnak-e az állapot manifesztációjában, és prostatakrebs netdoktor hagyományos Prosztata akupunktúra vizsgálatok, beleértve a pulzusok tapintását a csukló radiális artériáján és a nyelv vizsgálata, segítenek a a szakember határozza meg a diszharmóniát.

A megfelelő diagnózis megtörténtét követően akupunktúrát fognak végrehajtani a disszarmóniák kezelésére, amelyek sok esetben mind tüneti enyhülést eredményeznek, mind a genito-húgyúti rendszer egészségi állapotának újbóli létrehozását, ami segít annak Prosztata akupunktúra, hogy a a problémák nem térnek vissza.

Nem szükséges szenvedni a BPH kényelmetlen és zavaró tüneteitől, és sok esetben a műtét kockázata akupunktúrás kezeléssel elkerülhető.

Prosztatagyulladás kezelése

A jó egészségéért és boldogságáért! Akupunktúra a prosztata számára A vizelet átfolyása a BPH-val. Ahogyan az ember érett, a prosztata két fő növekedési perióduson megy keresztül.

Prosztata akupunktúra mi a prostatitis 3 fok

Az első a pubertás korai szakaszában fordul elő, amikor a prosztata kétszeresére nő. Körülbelül 25 éves, a mirigy újra növekedni kezd. Ez a második növekedési szakasz gyakran évekkel később, a BPH-ban jelentkezik. Bár a prosztata az ember életének többségében tovább növekszik, a bővítés általában nem okoz problémát az élet késői szakaszában. A BPH ritkán okoz tüneteket a 40 éves kor előtt, de a hatvanas években és a hetvenes és nyolcvanas években a férfiak több mint fele a BPH néhány Prosztata akupunktúra.

Amint a prosztata megnagyobbodik, a körülötte lévő szövetréteg megakadályozza a tágulást, ami a mirigyet a húgycsőhöz hasonlóan nyomja a kerti tégelyhez. Prosztata akupunktúra hólyag fal vastagabbá és ingerlékezővé válik. A hólyag akkor is összehúzódik, amikor kis mennyiségű vizeletet tartalmaz, gyakoribb vizelést okozva.

Akupresszúra prosztatagyulladás esetén, Prosztatagyulladás | TermészetGyógyász Magazin

Végül a hólyag gyengül, és elveszíti az önürítési képességet. A vizelet a hólyagban marad. A húgycső szűkülése és a hólyag részleges kiürülése számos problémát okoz a BPH-val kapcsolatban.

Sokan kényelmetlenül érzik magukat a prosztata miatt, mivel a mirigy szerepet játszik mind a szexben, mind a vizeletben.

Prosztata akupunktúra Prosztata prosztatitával

Mégis, a prosztata megnagyobbodása ugyanolyan gyakori az öregedés egy része, mint a szürke haj. Ahogy a várható élettartam nő, úgy a BPH előfordulása is előfordul. Nincsenek egyértelmű információk a kockázati tényezőkről. Évszázadok óta ismeretes, hogy a BPH főként az idősebb férfiakban fordul elő, és nem alakul ki olyan férfiakban, akiknek a testüket pubertás előtt eltávolították.

Akupunktúra a prosztata számára

Emiatt egyes kutatók úgy vélik, hogy az öregedéssel és a herékkel kapcsolatos tényezők elősegíthetik a BPH kialakulását. Egész életük során a férfiak mind tesztoszteront, egy fontos férfi hormont termelnek, mind pedig kis mennyiségű ösztrogén, egy női hormon.

A férfiak életkorában az aktív tesztoszteron mennyisége csökken a vérben, így nagyobb az ösztrogén aránya. Az állatokkal végzett vizsgálatok azt mutatták, hogy a BPH előfordulhat, mivel a mirigyben lévő ösztrogén nagyobb mennyisége növeli a sejtnövekedést elősegítő anyagok aktivitását. Egy másik elmélet középpontjában a dihidrotesztoszteron DHTa prosztata tesztoszteronból származó anyag, amely segíthet a növekedés szabályozásában.

A legtöbb állat elveszíti a DHT termelésének képességét az életkoruk alatt. Néhány kutatás azonban azt jelezte, hogy még a vér tesztoszteron szintjének csökkenése Prosztata akupunktúra az idősebb férfiak továbbra is magas DHT-szintet termelnek és felhalmozódnak a prosztatában.

A DHT felhalmozódása elősegítheti a sejtek növekedését. Ezen elmélet szerint a BPH azért fordul elő, mert a mirigyek egy szakaszában lévő sejtek kövessék ezeket az utasításokat, és később újra életre kelnek.

A BPH számos tünete a húgycső elzáródásától és a húgyhólyag működésének fokozatos elvesztésétől ered, ami a hólyag hiányos kiürülését eredményezi. A BPH tünetei változóak, de a leggyakoribbak vizelettel kapcsolatos változásokat vagy problémákat okoznak, például egy tétova, megszakadt, gyenge áramlat sürgető és szivárgó vagy dribbling gyakoribb vizelés, különösen éjszaka A prosztata mérete nem mindig határozza meg, hogy milyen súlyos az elzáródás vagy a tünetek.

Néhány ember, akiknek nagymértékben megnagyobbodott a mirigyük, kevés akadályt és néhány tünetet észlelnek, míg mások, akiknek a mirigyei kisebbek, nagyobb zavarokkal Prosztata akupunktúra nagyobb problémákkal járnak. Segített a prosztatitis receptje az ember nem tudja, hogy van valamilyen akadály, amíg hirtelen nem tud vizelni. Ezt az akut vizeletretenciót idézheti elő, ha túlzottan hideg vagy allergiás gyógyszereket szed.

Ezek a gyógyszerek tartalmaznak egy dekongestáns gyógyszert, amelyet szimpatomimetikaként ismernek. Ennek a gyógyszernek a potenciális mellékhatása lehet a hólyagnyílás pihentetésének megakadályozása és a Prosztata akupunktúra ürülése. Amikor részleges elzáródás van jelen, a vizeletvisszatartás is előfordulhat alkohol, hideg hőmérséklet vagy hosszú idõ alatt. Fontos, hogy elmondja orvosának a fent leírt vizelési problémákat. Tíz esetből 8 esetben ezek a tünetek a BPH-t jelzik, de más, súlyosabb állapotokat is jelezhetnek, amelyek azonnali kezelést igényelnek.

Ezek a feltételek, beleértve a prosztatarákot is, csak orvosi vizsga kizárható. A súlyos BPH súlyos problémákat okozhat az idő múlásával. A vizelet visszatartás és törzs a húgyhólyagban húgyúti fertőzésekhez, hólyag- vagy vesekárosodáshoz, hólyagkőhöz és inkontinenciahoz vezethet. Ha a húgyhólyag folyamatosan sérült, a BPH kezelés nem hatékony.

Ha a BPH-t a korábbi szakaszaiban találjuk, kisebb a kockázata ennek a szövődményeknek a kialakulásában.

Ön először észleli a BPH tüneteit, vagy az orvosa megállapíthatja, hogy a prosztata megnagyobbodik a rutinvizsgálat során. Ha a BPH gyanúja merül fel, akkor utalhat egy urológusra, egy orvosra, aki a húgyúti és a férfi reproduktív rendszer problémáira szakosodott. Számos teszt segít az orvosnak azonosítani a problémát és eldönteni, hogy szükség van-e a műtétre.

A tesztek betegenként változóak, de a leggyakoribbak a következők. Digitális rektális vizsga DRE Ez a vizsga rendszerint az első teszt. Az orvos behelyez egy kesztyűs ujját a végbélbe, és úgy érzi, a prosztata része a végbél mellett.

Bakteriális prosztatagyulladás kezelhető

Ez a vizsga általános fogalmat ad az orvosnak a mirigy méretére és állapotára vonatkozóan. A prosztata sejtek által Prosztata akupunktúra PSA a prosztatarákban szenvedő férfiak vérében emelkedett szinteken jelen van. Az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszer-Igazgatósága jóváhagyta a PSA tesztet digitális rektális vizsgálattal együtt, hogy segítsen kimutatni a prosztatarákot 50 évesnél idősebb férfiaknál és a kezelés után a prosztatarákos betegek monitorozására.

Olvassa el is