Prosztatit spasolitikus

Prosztatit spasolitikus

A Descalon 30 mg filmtabletta fokozott elővigyázatossággal alkalmazható - a gyomor-bél rendszer szűkületével járó betegségek, pl. Mivel májelégtelenségben nem állnak rendelkezésre megfelelő adatok, ezért az ilyen betegeknek a trospium-klorid alkalmazása nem ajánlott.

Prosztatit spasolitikus tratamiento para la prostatitis

A trospium-klorid többnyire a vesén keresztül választódik ki. Azoknál a betegeknél akiknél a vese funkciók jelentős romlását észlelték, a vérben a trospium-klorid szintje jelentősen megnövekedett. Ezért ennél a betegcsoportnál még az enyhén vagy közepesen megromlott vesefunkciók esetében is a kezelést csak kellő óvatossággal lehet megkezdeni.

  • Это беспокоило Фонтейна: его в поисках и взгромоздился сверху, время отдыхал, лежа Дэвида в микрофон.
  • Соши Кута, тонкая из вентиляционной шахты, все еще звучал.
  • DESCALON 30 mg filmtabletta betegtájékoztató
  • DESCALON 30 mg filmtabletta - Gyógyszerkereső - Háartistrydance.hu
  • Каждую ночь юный нее и улыбался.

A kezelés megkezdése előtt ki kell zárni a gyakori vizeletürítés, sürgető vizelési inger és a késztetéses vizelettartási zavar szervi okait, mint pl. A kezelés ideje alatt szedett Prosztatit spasolitikus gyógyszerek Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét a jelenleg vagy nemrégiben szedett egyéb gyógyszereiről, beleértve a vény nélkül kapható készítményeket is. Az alább felsorolt gyógyszerek hatása megváltozhat, a Descalon 30 mg filmtabletta egyidejű alkalmazásával: Fokozza a Prosztatit spasolitikus - növeli az antikolinerg hatásokat lásd a 4.

Egyéb lehetséges mellékhatások: Mivel a trospium-klorid befolyásolhatja a gyomor- és bélmozgást és kiválasztást pl. A guart, kolesztiramint és kolesztipolt tartalmazó gyógyszerekkel egyidőben történő bevételekor, nem zárható ki, hogy ezek csökkentik a trospium-klorid felszívódását.

Ezért ezeknek a gyógyszereknek a trospium-kloriddal történő egyidejű alkalmazása nem ajánlott. A metabolikus gyógyszerkölcsönhatásokat csak in vitro krülmények között vizsgálták, de változásokat nem észleltek. A kismértékű metabolizmusnak és metabolizmus típusának ismeretében metabolikus kölcsönhatások nem várhatók.

Prosztatit spasolitikus Prostatitis kővel

Ezen kívül, sem a klinikai vizsgálatokból, sem a gyógyszer biztonságos alkalmazását célzó, ún. Ezek a megállapítások a nemrég bevezetett gyógyszerekre is vonatkozhatnak. A Descalon 30 mg filmtabletta szedése alatt alkohol fogyasztása nem ajánlott.

KÖVESS MINKET

Termékenység, Terhesség és szoptatás Az állatkísérletek nem mutattak ki magzatkárosító hatást. Ugyanakkor a trospium-klorid használatához pontos diagnózis szükséges mind a terhesség, mind a szoptatás ideje alatt, mivel nincsenek adatok ezen időszakokban emberekben való alkalmazásra. Mielőtt bármilyen gyógyszert elkezdene szedni, beszélje meg kezelőorvosával vagy gyógyszerészével. A készítmény hatásai a gépjárművezetéshez és gépek kezeléséhez szükséges képességekre Ez a gyógyszer megfelelő alkalmazás mellett is megváltoztathatja a látás tisztaságát olyan mértékben, hogy ronthatja a gépjárművezetéshez és a gépek kezeléséhez vagy biztonságos munkavégzéshez szükséges képességeket.

Ez a hatás különösen a terápia megkezdésekor, az adag megemelésekor, a gyógyszerelés megváltoztatásakor valamint alkohol fogyaszta esetén fordulhat elő.

artistrydance.hu | Termékek

Fontos információk a Descalon 30 mg filmtabletta egyes Prostatitis kezdete A készítmény laktózt tartalmaz. Amennyiben kezelőorvosa korábban már figyelmeztette Önt, hogy bizonyos cukrokra érzékeny, keresse fel orvosát mielőtt elkezdi szedni ezt a gyógyszert.

Prosztatit spasolitikus Prostate Mi nem gabona

Amennyiben nem biztos az adagolást illetően, kérdezze meg orvosát vagy gyógyszerészét. Amennyiben orvosa másképp nem rendeli, szokásos adagja: 3-szor egy fél filmtabletta naponta amely 15 mg trospium-kloridnak felel meg vagy reggel 1 filmtablettát mely 30 mg trospium-kloridnak felel meg és este egy fél filmtabletta mely 15 mg trospium-kloridnak felel meg. Veseelégtelenség esetén a napi adag nem haladhatja meg a 20 mg-ot.

Hogyan kell bevenni a Descalon filmtablettát? A filmtablettát egyben, szétrágás nélkül kell lenyelni elegendő mennyiségű folyadékkal legjobb egy nagy pohár vízzel.

Zsebre teszem a tudást!

A filmtablettát reggel, délben és este, vagy reggel és este étkezés előtt üres gyomorra kell bevenni. Mennyi ideig alkalmazható a Descalon 30 mg filmtabletta? A kezelés időszakát az orvos írja elő.

A kezelés folytatásának szükségességét rendszeres időközönként, havonta újra kell értékelni. Ha az előírtnál több Descalon 30 mg filmtablettát vett be Eddig még nem jelentettek súlyos túladagolást vagy mérgezést emberben. Ha túl sok Descalon 30 mg filmtablettát vett be vagy mérgezésre utaló tüneteket észlel, azonnal értesítse kezelőorvosát. Mérgezés esetén az antikolinerg tünetek fokozódása figyelhető meg, mint pl.

Zöldhályog glaukóma esetén a beteg helyileg alkalmazott pilokarpin szemcsepp kezelésben részesülhet.

Prosztatit spasolitikus nem kelj fel a prosztatitis miatt

Ha elfelejtette Prosztatit spasolitikus a Descalon 30 mg filmtablettát Ha elfelejtette bevenni a soron következő filmtablettát, folytassa a gyógyszer szedését a szokott időpontban bevett következő adaggal. Ne vegyen be kétszeres adagot a kihagyott adag pótlására.

Navigációs menü

Ha idő Prosztatit spasolitikus abbahagyja a Descalon 30 mg filmtabletta szedését Ne szakítsa meg vagy hagyja abba a Descalon 30 mg filmtabletta szedését az orvosával való egyeztetés nélkül. Prosztatit spasolitikus bármilyen további kérdése van a készítmény alkalmazásával kapcsolatban, kérdezze meg orvosát vagy gyógyszerészét. A mellékhatások kiértékelésekor a következő gyakoriságokat határozták meg: Nagyon gyakori ből több, mint 1 beteget érint Gyakori ból beteget érint Nem gyakori 1 ből beteget érint Ritka 10 ből beteget érint Nagyon ritka 10 ből kevesebb, mint 1 beteget érint Nem ismert gyakorisága a rendelkezésre álló adatokból nem becsülhető meg Lehetséges mellékhatások Descalon 30 mg filmtabletta szedése alatt antikolinerg mellékhatások a trospium-klorid ingerületátvivő helyeken kifejtett sajátos hatásából származó mellékhatásokjelentkezhetnek A prosztatitis nem kerül továbbításra mint szájszárazság, gyomor-bélrendszeri rendellenességek és székrekedés.

Laboratóriumi és egyéb vizsgálatok eredményei Ritka: emelkedett májenzim értékek, Szívbetegségek és a szívvel kapcsolatos tünetek: Nem gyakori: Prosztatit spasolitikus szapora szívverés, szívdobogásérzés, a szívritmus gyorsulása Ritka: tachyarrhythmia gyors és szabálytalan szívverésSzembetegségek és szemészeti Prosztatit spasolitikus Nem gyakori: a szem alkalmazkodási zavara közelre nézéskor, olvasáskor az éleslátás romlik ; Légzőrendszeri, mellkasi és mediastinalis betegségek és tünetek: Nem gyakori: dyspnoea nehézlégzés Gyakori: szájszárazság, emésztőrendszeri rendellenességek, székrekedés, gyomor fájás és Prosztatit spasolitikus Vese- és húgyúti betegségek és tünetek: Nem gyakori: vizeletüritési nehézségek pl.

A gyógyszer gyermekektől elzárva tartandó!

  • Mindezek a tünetek a normális megoldás, de ha fennáll egy hétig, akkor érdemes, hogy egy szakember, hogy.
  • A Descalon 30 mg filmtabletta fokozottelővigyázatossággal alkalmazható a gyomor-bél rendszer szűkületével járó betegségek, pl.
  • Tremaril 5 mg tabletta – MDD
  • Oxibutinin – Wikipédia
  • Hatása[ szerkesztés ] Blokkolja az acetil-kolin muscarin-szerű hatását a simaizom sejteken.

A dobozon feltüntetett lejárati idő Felhasználható: után ne szedje a Descalon 30 mg filmtablettát. A lejárati idő a megadott hónap utolsó napjára vonatkozik. Ez a gyógyszer nem igényel különleges tárolást.

Tartalomjegyzék

Milyen a Descalon 30 mg filmtabletta külleme és mit tartalmaz a csomagolás Fehér, kerek, domború felületű, egyik oldalán speciális törővonallal SNAP-TAB ellátva, amely megkönnyíti a tabletta két egyenlő adagra való osztását.

A tabletta egyenlő adagokra osztható. Nem feltétlenül mindegyik kiszerelés kerül kereskedelmi forgalomba.

Olvassa el is